Op de Taaldag vorige zaterdag sprak Sylvie Van Oosthuyze (Odisee) over leesplezier. Ze startte met een kort vraaggesprek, met onder andere de vraag: waar vind je goede boeken? Het is een vraag waar ook onze leerlingen mee worstelen. Aangezien iedereen zijn/haar eigen leesvoorkeur heeft, is dat niet zo makkelijk. 

Toch kan een tool als Goodreads daarbij helpen. De gratis app (mobiel en browser) geeft je op basis van je gelezen boeken, de scores die je eraan toegevoegd hebt, boeken van vrienden… suggesties voor nieuw leesvoer. Heerlijk toch? Een perfect voorbeeld hoe ICT ons leven een stuk gemakkelijker én rijker kan maken!

Link naar webversieLink naar Google PlayLink naar AppStore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.